تبلیغات
بدنسازی و تناسب اندام - مطالب دی 1390

کراتین ماده ای است که در بدن از سوخت وساز پروتئین تولید میشود , این پروتئین شامل سه نوع آمینو اسید متیونین , آرژنین و گلیسین میباشد .این ماده در بدن بصورت کراتین فسفات در آمده و همراه با آدرنالین تری فسفات در عضله ذخیره میشود و به عنوان ذخیره انرژی در فعالیت ها و ورزشهای سرعتی قدرتی به کار میرود .

کراتین به طور طبیعی در گوشت قرمز موجود میباشد وهر یک کیلو گوشت قرمز دارای 5 گرم کراتین میباشد , اما بدن توانایی کمی در ذخیره سازی آن در بدن دارد .

از اثرات کراتین میتوان به افزایش حجم و قدرت عضله و افزایش وزن اشاره کرد و دلیل آن نیز حرکت آب از خون به ماهیچه های اسکلتی است که باعث افزایش حجم عضله میگردد .

کراتین همراه با مواد قندی ساده بهتر جذب بدن میگردد , درهنگام مصرف کراتین باید روزانه آب زیادی نیز نوشید ,به ازای هر کیلو از وزن بدن حدود 35 میلی لیتر باید آب مصرف کرد , به طور مثال یک فرد با وزن 75 کیلو گرم حدود 2/6 لیتر روزانه آب مصرف کند  .

مقدار مصرف کراتین معمولا به صورت دو مرحله ای میباشد که در مرحله اول یا بارگیری روزانه 20 گرم در چهار نوبت و به مدت پنج روز و در مرحله دوم یا نگهدارنده 10 گرم در دو نوبت در روز استفاده میشود .

                                     




طبقه بندی: مکمل ها، 

تاریخ : سه شنبه 27 دی 1390 | 12:57 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.