تبلیغات
بدنسازی و تناسب اندام - مطالب بهمن 1390

میزان ترکیبات اصلی و کالری غلات و حبوبات در 100 گرم ماده غذایی

ماده غذایی

میزان پروتئین

میزان کربوهیدرات

میزان چربی

کالری

نان لواش

8/9

64

0/5

293

نان سنگک

8/7

55

0/4

258

نان بربری

8/2

56

0/7

265

نان تافتون

9/2

60

0/6

283

برنج خام

8/8

79

0/9

360

آرد سفید

7/5

79

0/8

364

عدس خام

24/7

60

1/1

340

لپه خام

24/2

63

1

348

لوبیا قرمز خام

22/5

62

1/5

343

ماکارانی

12/5

75

1

369




طبقه بندی: کالری مواد غذایی، 
برچسب ها: کالری، کالری غذا، انرژی غذا،  

تاریخ : شنبه 8 بهمن 1390 | 09:51 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات

خصوصیات غذا خوردن خود را بررسی کنید . برای کمک به این بررسی و برای تشخیص اینکه خصوصیات تغذیه شما چگونه است , سوالات زیر را از خود بنمایید :

1 – آیا من دو ساعت پس از خوردن یک وعده غذای اصلی گرسنه میشوم ؟

2 – آیا من در فواصل بین وعده های غذاهای اصلی خوراکی های متفرقه میخورم ؟

3 – آیا من در هر نوبت غذا , بیش از یک پرس غذا و یا از غذاهای دیگر میخورم ؟

4 – آیا من در هفته بیش از یک نوبت از خوردن غذا صرف نظر میکنم ؟

5 – آیا من احتیاج دارم که هفت کیلو یا بیشتر از وزن خود کم کنم ؟

6 – آیا غذاهایی را که من میخورم , بدون توجه به تعادل و به مواد مغذی آنها میباشد ؟

7 – در موقع صرف غذا , از موقعی که شروع به خوردن میکنم تا موقعی که کاملا سیر شوم , آیا دست کشیدن از غذا برای من مشکل میباشد ؟

8 – آیا برای من , اهمیت علاقه به شیرینی یا اشتیاق به ساندویچ و امثال آن بیشتر از اهمیت سلامتی و تناسب اندام است ؟

اگر شما به بیش از دوسوال جواب بله داده باشید , احتمالا تغذیه شما از نوع مناسبی نمیباشد . در حقیقت یک پاسخ مثبت به هر یک از این سوالات دلیل منطقی خوبی است که شما به عادت مخصوص خود توجه نمایید . تنها یک عادت بد در رابطه با موقع و یا چگونگی غذا خوردن میتواند همه علت اضافه وزن شما باشد . در هر حال افراد چاق معمولا و به طور کلی دارای خصوصیات تغذیه ای بدی هستند .

منبع : تغذیه درمانی




طبقه بندی: بررسی خصوصیات افراد چاق، 
برچسب ها: چاق، خصوصیات افراد چاق، چاقی، پر خوری، روانشناسی چاقی، بررسی چاقی،  

تاریخ : شنبه 8 بهمن 1390 | 09:11 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات

این حرکت یکی از مناسب ترین حرکات برای افزایش حجم وکیفیت عضلات پشت محسوب میشود که کشش خوبی در عضلات زیر بغل و به خصوص قسمت پایین عضله پشت وارد مینماید . این حرکت به عنوان زیربغل روئینگ نیز شناخته میشود .

برای اجرای این حرکت درون دستگاه قرار گرفته و دستگیره را به فاصله سی سانتی متر در دست میگیریم و خود را به سمت جلو میکشیم تا کشش خوبی در عضلات پشت ایجاد شود , کف پاها را در قسمت تکیه قرار میدهیم  , سپس با انقباض عضلات پشت دستگیره را به سمت شکم و سینه کشیده , لحظه ای مکث کرده و سپس اجازه داده تا وزنه به آرامی و با کشش عضلات پشت به جای اول خود باز گردد . در طول دامنه کامل حرکت , باید تمام کارها را عضلات پشت انجام دهند و انقباض دائمی داشته باشند , دست ها تنها وظیفه نگهدارنده دستگیره را بر عهده دارند .

در اجرای این حرکت فرد باید دقت کند که بیش از حد به جلو متمایل نشود و هنگام عقب کشیدن وزنه ضربه نزد , این کارها باعث ایجاد خمیدگی در ستون فقرات میگردد .

                                      




طبقه بندی: تشریح حرکات زیر بغل، 
برچسب ها: حرکات بدنسازی، زیر بغل، لت،  

تاریخ : جمعه 7 بهمن 1390 | 11:08 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات
تعداد کل صفحات : 2 ::      1   2  
لطفا از دیگر صفحات نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.