تبلیغات
بدنسازی و تناسب اندام - مطالب فروردین 1391

میزان ترکیبات اصلی و کالری سبزیجات در 100 گرم ماده غذایی

 ماده غذایی  میزان پروتئین  میزان کربوهیدرات میزان چربی کالری
 بادمجان خام 1/2 6 0/2 29
 بادمجان آب پز 1 4 0/2 22
 بامیه خام 2/4 8 0/3 42
 بامیه آب پز 2 6 0/3 34
 برگ انگور 5 1 0/5 66
 باقالی خام 8/4 18 0/4 108
 باقالی خشک 29 56 1/5 353
 اسفناج خام 3/2 4 0/3 32
 اسفناج آب پز 3 3 0/3 28
 خیار 0/9 3 0/1 15
 زیتون سبز 1/5 3 13/5 139
 زیتون سیاه 1/8 1 21 201
 فلفل دلمه 0/9 3 0/1 19
 فلفل فرنگی 2/1 5 0/2 32
 سیر 5/3 28 0/2 136
 تره فرنگی 1/8 13 0/2 61
 نخود فرنگی 7 15 0/4 92




طبقه بندی: کالری مواد غذایی، 
برچسب ها: کالری، کالری سبزی، سبزیجات، انرژی، انرژی سبزی، انرژی سبزیجات، تغذیه،  

تاریخ : سه شنبه 29 فروردین 1391 | 07:30 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات

در مورد کربوهیدرات ها باید این را دانست که مهمترین منبع سوخت وانرژی در بدن میباشند و محل ذخیره آنها در عضلات میباشد . زمانی که به مقدار کافی کربوهیدرات می خوریم عضلات پر از انرژی می شوند و بدن را ترغیب می کنند که از پروتئین برای ساختن بافت های عضلانی بهره بگیرند .

زمانی که نمی توانید کربوهیدرات لازم را به بدن برسانید ذخایر کربوهیدرات بدن خیلی سریع خالی    می شوند و باعث می شوید که بدن برای سوخت مورد نیاز خود پروتئین بسوزاند و بدین ترتیب پروتئین برای عضله سازی در دسترس نخواهد بود . کربوهیدرات ها همچنین موجب ترشح طبیعی هورمون انسولین می شوند که از آن به عنوان یکی از آنابولیک ترین هورمون ها برای ساختن بافت های عضلانی نام برده میشود . انسولین یک هورمون چند منظوره است , که هم آمینواسیدها و هم گلوکز را که پایه ترین واحد کربوهیدرات ها است را به منظور تسهیل در ترمیم و ریکاوری به داخل عضلات   می فرستد . برای ساختن بدن عضلانی نیازمند این هستید که کربوهیدرات را به عنوان یک بخش مهم در رژیم غذایی در نظر بگیرید , بنابراین در برنامه غذایی روزانه تان درصدد رساندن 4 الی 6 گرم کربوهیدرات به ازای هر کیلو از وزن بدن برآیید . برای مثال یک بدنساز با وزن 70 کیلو گرم چیزی حدود 280 الی 420 گرم کربوهیدرات نیاز دارد . 

                                         

                             




طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: کربوهیدرات، مواد قندی، کربو، مصرف کربوهیدرات، انرژی، عضله سازی، انسولین، گلوکز، گلیکوژن،  

تاریخ : دوشنبه 28 فروردین 1391 | 10:11 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات

آمینو اسید ها خشت های اولیه در عضله سازی میباشند که از تجزیه پروتئین ها به وجود می آیند . آمینو اسیدهای زنجیره ای( AS, A, BC ) عبارتند از آمینو اسید لوسین , ایزو لوسین و والین . در میان این سه نوع آمینو اسید لوسین ضروری ترین آمینو اسید محسوب میشود و دلیل آن هم این است که در آزمایشات مختلفی که بر روی آمینو اسیدها انجام شده , لوسین به تنهایی عضلات را به سنتز پروتئین تحریک میکند , ولی با این وجود بهتر است که هر سه آمینو اسید را به صورت توام مصرف کرد , چون که این سه نوع آمینو اسید در روند ریکاوری و رشد عضلات و افزایش میزان انرژی در طول تمرین بسیار موثر بوده و در عین حال اثر هورمون کورتیزول را خنثی و یک شرایط آنابولیک را فراهم می سازند . 

                   


طبقه بندی: تغذیه، 
برچسب ها: پروتئین، آمینو اسید، BC، مکمل، تغذیه، عضله،  

تاریخ : یکشنبه 27 فروردین 1391 | 08:56 ب.ظ | نویسنده : مرتضی شعبانی | نظرات
تعداد کل صفحات : 11 ::      1   2   3   4   5   6   7   ...  
لطفا از دیگر صفحات نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.